Stafet for livet 2018

I aften sender Tv2 det store Knæk Cancer show hvor mange har doneret penge.

I den anledning vi jeg da lige fortælle at vi netop har fået resultatet. Fra Stafet for livet i Filskov /Billund hvor vi nu for 3.år havde .et hold med. Stakroge imod cancer.

Jeg kan med stolthed sige at vores hold har indsamlet 18.327 kr. Så med dette vil jeg også benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle der deltog og til alle vores sponsorer. 

Det er så dejligt når man er med til at arrangerer noget og det bare giver et godt resultat Ikke kun det økonomiske men alle der var med på stafetten, hyggede sig i vores Stakroge imod cancer telt. Der var hygge, samvær og nærvær og tid til at nyde alt det dejlige musik og mange fik lidt med hjem fra tombolaen. Der blev gået en del kilometer i løbet af de 24 timer det står på. 

Som man har kunne læse i JydskeVestkysten har er været 600 deltagere, vi har gået og løbet 7775 km  og overskuddet på 267.500 kr. Er nu sendt til Kræftens Bekæmpelse udtaler Niels Pedersen formand  for  styregruppen i Billund ommrådet. 

Vi kan også fortælle at i 2019 er der igen Stafet for Livet i Filskov den 7-8 september og her deltager Stakroge Borger og Idrætsforening naturligvis igen. 

Gå endelig ind på Stafet for Livet, find holdet Stakroge imod Cancer og se alle vores sponsorer og så ved du hvor du kan melde dig til når det åbner for tilmeldinger igen til næste år. 

Ønsker du mere info eller hjælp til tilmelding er du velkommen til at kontakte mig. 

På Stakroge Borger og Idrætsforening vegne. 

Heidi Sørensen